U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Over Mij

Mijn naam is Daisy Smits en ik ben in juli 2011 afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Rotterdam.

Na mijn afstuderen kon ik gelijk aan het werk binnen verschillende logopediepraktijken.
Tijdens mijn werk binnen deze praktijken heb ik ervaring opgedaan met verschillende doelgroepen, voornamelijk (jonge) kinderen. Binnen de doelgroep (jonge) kinderen heb ik gewerkt met o.a. meertalige kinderen en kinderen met autisme. Naast mijn werk met jonge kinderen zag ik veel tieners. Ik volg jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen verschillende behandelgebieden. Ik heb mij verdiept in de behandeling van kinderen met articulatiestoornissen en OMFT. OMFT is een behandelmethode voor kinderen met afwijkende mondgewoonten en kinderen met afwijkende stand van de tanden/kaak. Sinds 1 maart 2015 ben ik eigenaar van Smits Logopedie en vanaf 1 augustus ben ik daar 4 dagen per week aanwezig.

Ik vind het belangrijk om tijdens de logopedische behandelingen een kind méér dan logopedische hulp te bieden. Denk hierbij aan meer zelfvertrouwen en plezier in spreken. Daarnaast ben ik positief, geduldig en vind ik het belangrijk dat een kind met plezier naar logopedie komt.

Naast mijn werk als logopedist vind ik het leuk om met vrienden te eten, te drinken en te kletsen. Als ik thuis ben, kan je mij vinden in een goed en spannend boek en op vakantie gaan is een hobby!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inhoud

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?